fbpx

Offerte aanvragen?

Badkamer verbouwen

De badkamer. Het is één van de belangrijkste plekken in je woning. Veel mensen vinden het dan ook belangrijk dat dit deel van de woning er goed uitziet en voldoet aan alle wensen. Wij kunnen jou hierbij helpen. Door het vernieuwen van jouw badkamer creëer je een functionele plek waar jij de komende jaren heerlijk kunt ontspannen.

BADKAMER VERBOUWEN: WAT KOMT ER BIJ KIJKEN?

Een badkamer verbouwen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn wij er om jou hierbij te helpen. Het is dan ook belangrijk om te weten wat er allemaal komt kijken bij het verbouwen van jouw badkamer. De badkamer is een plek die dagelijks gebruikt wordt door iedereen in het huishouden. Het is dan ook logisch dat we deze kamer zo snel mogelijk moeten verbouwen, maar ook zo efficiënt mogelijk. Samen gaan we kijken naar jouw wensen en gaan we ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.

Het fijne aan ons is dat wij jou volledig ontzorgen. Zo hoef jij bij de verbouwing van je badkamer helemaal nergens over na te denken. Volgens een strakke planning gaan we kijken hoe we voor jou de perfecte ruimte kunnen realiseren. Zo zit jij zo kort mogelijk in de overlast en sta je voor je het weet te douchen in jouw droombadkamer.

Op deze pagina (ga direct naar)

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwgroep?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Jouw badkamer laten verbouwen? Neem contact op!

KOSTEN OM JE BADKAMER TE VERBOUWEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Als jij jouw badkamer wilt verbouwen of vergroten zitten daar natuurlijk kosten aan verbonden. Net als bij de verbouwing van een keuken zijn er veel factoren die deze prijs beïnvloeden. Zo zijn er een aantal zaken die het verbouwen van een badkamer duurder maken, namelijk:
Daarnaast is het uitbouwen of verplaatsen van jouw badkamer een ingrijpende opdracht en zorgt dat dus ook voor een grotere kostenpost. Om deze reden is het erg moeilijk om de gemiddelde kosten voor een verbouwing van de badkamer te berekenen.

LIEVER JE BADKAMER RENOVEREN?

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer, maar wil je niet heel de badkamer verbouwen? Dan is het renoveren van jouw badkamer een goedkopere optie. Je kunt hier zelfs kiezen om je badkamer gedeeltelijk te renoveren of om je badkamer volledig te renoveren. Zo zijn misschien de tegels toe aan vervanging, maar is de rest van de badkamer nog in goede staat. Wellicht wil je alleen je douche opknappen of vindt je een nieuw bad of wastafel voldoende om jouw badkamer te moderniseren. Een badkamerrenovatie kan op deze manier goedkoper uitvallen dan een verbouwing, denk hier goed over na.

LIEVER JE BADKAMER RENOVEREN?

Zoek jij een aannemer voor het verbouwen van jouw badkamer? Dan staan wij voor je klaar. Het verbouwen van een badkamer is een belangrijke beslissing, deze moet dan ook zorgvuldig gemaakt worden. Wij zijn een aannemer die écht betrokken is bij jouw project. Daarnaast is het leveren van kwaliteit voor ons de basis en toveren we jouw badkamer om tot een geweldige ruimte. Bij ons kun je snel starten met het laten verbouwen van je badkamer. Dit omdat we werken met een groot netwerk aan vaste enthousiaste onderaannemers. Maak direct een afspraak, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Overige diensten

keukenrenovatie

De keuken is één van de belangrijkste plekken in het huishouden. Is jouw keuken verouderd en aan vervanging toe? Wij bouwen complete keukens van A tot Z.

Toilet laten renoveren

TOILET RENOVATIE​

Ben je niet meer tevreden met je huidige toilet omdat deze is verouderd? Kies dan voor een renovatie van je toilet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
renovatie

Heb jij je droomwoning gevonden maar heeft deze een complete make-over nodig? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het renoveren of verbouwen van je badkamer. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Een verbouwing en een renovatie lijken veel op elkaar, maar het grootste verschil is dat je bij een renovatie oude elementen van een woning vernieuwt. Je vervangt de tegels, het sanitair of het meubilair zodat alles wat moderner oogt. Bij een verbouwing van de badkamer gaat het vaak over een compleet nieuwe badkamer of om bouwkundige wijzigingen, zoals het vergroten of verplaatsen van de badkamer of het plaatsen en weghalen van een draagmuur.

Het verbouwen van een badkamer duurt gemiddeld zo’n twee tot drie weken. Natuurlijk is dit ook geheel afhankelijk van alle werkzaamheden die moeten plaatsvinden. Zo duurt het verplaatsen of vergroten van een badkamer langer dan een gedeeltelijke renovatie. Wij kunnen deze inschatting beter maken wanneer wij meer informatie hebben.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over badkamer verbouwing en renovaties. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons