fbpx

Offerte aanvragen?

Daklekkage

Een daklekkage kan een ernstig probleem zijn dat schade kan veroorzaken aan de structuur van je huis en kan leiden tot de groei van schimmel als het niet onmiddellijk wordt aangepakt. Als je vermoedt dat je een daklekkage hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Identificeer de bron van het lek

Zoek naar watervlekken op het plafond of de muren, of probeer het punt te lokaliseren waar het lek binnenkomt. Het kan nuttig zijn om naar de zolder of kruipruimte te gaan om te proberen de bron van het lek te vinden.

Tijdelijke oplossing

Als de lekkage van het dak ernstig is en je niet meteen een permanente reparatie kunt uitvoeren, kun je proberen het lek te stoppen door het af te dekken met een zeil of ander waterdicht materiaal. Zorg ervoor dat u het zeil goed vastmaakt om te voorkomen dat het wegwaait.

Controleer op andere schade

Het belangrijk om ook te controleren op andere schade die door het lek kan zijn veroorzaakt. Dit kan schade aan het plafond, de muren of de isolatie zijn, maar ook schade aan elektrische of hydraulische systemen.

Waarom Brabant Bouwt?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw taatsdeur op maat of direct een afspraak maken voor een inmeting? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Daklekkage repareren?

Hulp nodig bij de reparatie van een daklekkage? laat dan je daklekkage repareren door Brabant Bouwt. Als je voor ons kiest, kies je voor een gedreven aannemer met jarenlange ervaring. Stuur ons een bericht of bel en krijg direct een gratis en vrijblijvende offerte. Als je de lekkage niet tijdig laat repareren kan dit ernstige gevolgen hebben. Water en vocht kunnen namelijk een grote impact hebben op je woning en leefsituatie. Het grootste gevaar is dan ook waterschade. Deze schade kan op den duur zorgen voor schimmels en houtrot in je dakconstructie. Wanneer de balken van je dak erg aangetast zijn moet je soms heel het dak vernieuwen. Vandaar dat dit probleem zo snel mogelijk aangepakt moet worden. Daarnaast is vocht in huis ook slecht voor je gezondheid. Mensen ontwikkelen allergieën, raken kortademig en krijgen last van hun huid. Genoeg redenen om Brabant Bouwt zo snel mogelijk te bellen bij een daklekkage.

daklekkage verhelpen
daklekkage

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog extra vragen hebt over taatsdeuren. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Bij een daklekkage moet je de schade aan het dak melden bij je opstalverzekering. Die zal de schade dekken als de lekkage niet voorkomen had kunnen worden. Had de schade voorkomen kunnen worden zal over het algemeen een verzekeraar niet uitkeren.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons