fbpx

Offerte aanvragen?

Huis Laten Bouwen

Wij bouwen jouw huis van A tot Z

Wil jij een eigen huis laten bouwen? Wij bouwen jouw droomhuis compleet aangepast naar jouw wensen en voorkeuren in de regio Den Bosch. Laat jouw nieuwe woning bouwen door een professionele aannemer die je tot in de puntjes kan ontzorgen. Wij zorgen voor een vlekkeloos bouwproces van het begin tot het eind. Maken heldere afspraken, communiceren duidelijk en bij ons is afspraak ook echt afspraak.

HUIS LATEN BOUWEN VOLLEDIG NAAR JOUW WENSEN

Een huis bouwen is een intensieve en langdurige samenwerking. Hierdoor is het belangrijk dat wij een huis kunnen samenstellen die perfect voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Het leuke aan het bouwen van een huis is dat we jou volledig meenemen tijdens het proces, maar tegelijkertijd compleet kunnen ontzorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij jouw droomhuis laten bouwen? Neem contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden!

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw droomhuis of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Start binnen 3 maanden met bouwen

Kies je voor Brabant Bouwgroep, dan kies je voor een gedreven aannemersbedrijf met alle specialisaties onder één dak. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken en samen kijken we naar de mogelijkheden. Komen we tot een akkoord, dan gaan wij binnen 3 maanden aan de slag om jouw droomhuis te realiseren. Hier zie je een aantal voorbeelden van succesvolle bouwprojecten.

Huis laten bouwen
Huis bouwen
Woonhuis Vleuten bouwen
Woonhuis vleuten

Laat jouw huis bouwen door brabant bouwgroep

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij een prachtige woning laten bouwen? Het laten bouwen van een woning is een belangrijke beslissing en een kwestie van vertrouwen. Wij zijn een betrokken aannemer en het leveren van kwaliteit voert bij ons altijd de boventoon. Laat je huis bouwen door Brabant Bouwgroep en wij laten jouw dromen uitkomen! Maak een afspraak, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je begint met het laten bouwen van jouw droomhuis. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Hoeveel kost het om een huis te bouwen? Dat is een vraag die we van veel mensen krijgen. Heel begrijpelijk, want het bouwen van een woning is een beslissing die je niet onzorgvuldig moet maken. Hoe duur het bouwen van een huis is, is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • De prijs van de kavel;
  • Het type woning dat je kiest;
  • De oppervlakte van de bouwgrond en van de woning;
  • Het aantal (slaap)kamers in de woning;
  • De inrichting van je huis.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een overzichtelijk kostenspecificatie.

Voordat je gaat bouwen moet je goed in kaart brengen hoeveel je mag bouwen op jouw grond, zonder dat je daar een vergunning voor nodig hebt. Of je zonder vergunning mag bouwen is afhankelijk van de omvang van jouw perceel. Op percelen van minder dan 100m2 mag je 50% van de grond bebouwen zonder een vergunning. Is jouw perceel tussen de 100m2 en 300m2? Dan mag je 50m2 bebouwen + 20% van het bebouwingsgebied groter dan 100m2. Bij percelen die groter zijn dan 300m2 mag je 70m2 bebouwen + 10% van het bebouwingsgebied groter dan 300m2. Je mag nooit meer dan 150m2 zonder vergunning bebouwen. Zodra je vergunningsvrij mag bouwen, is het wel vereist om je te allen tijden aan de regels uit het Bouwbesluit te houden. 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over het laten bouwen van een huis. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons