fbpx

Offerte aanvragen?

Keuken renovatie

Ben je net verhuisd of heb je een nieuwe woning gekocht en ben je niet tevreden over de keuken? Dan is de keuken verbouwen in de meeste gevallen de beste optie. Naast het creëren van een fantastisch nieuwe plek om te koken, kun je door een keukenverbouwing ook de indeling van je keuken veranderen en zo meer ruimte vrij maken voor nieuwe apparatuur, etenswaren of keukenbenodigdheden. Tegenwoordig is de keuken zelfs belangrijker geworden dan de woonkamer, nog een goede reden om jouw keuken te laten verbouwen. Het kan ook zo zijn dat de conditie van jouw bestaande keuken al jaren is verouderd en je deze wilt laten renoveren? Uiteraard is dit ook een mogelijkheid voor jou. Dus ben jij op zoek naar een goede aannemer voor het verbouwen of renoveren van jouw keuken? Wij van Brabant Bouwgroep kunnen die partij voor jou zijn. Wij verbouwen of renoveren jouw keuken van A tot Z. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

KEUKEN VERBOUWEN OF RENOVEREN?

Om een antwoord te kunnen geven op de ze vraag kijken we goed naar jouw wensen. Alleen samen komen we tot de beste oplossing voor jouw woning. Het is handig om voor jezelf alvast te bedenken waarom jij iets aan de keuken wilt laten doen. Stel jezelf alvast de volgende vragen:

Zodra wij weten waarom jij jouw keuken graag aan wilt pakken, kunnen we kijken naar de beste opties voor jouw woning. Of het nu een verbouwing of een renovatie wordt, wij helpen we jou met ieder project.

Op deze pagina (ga direct naar)

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwgroep?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Jouw keuken laten renoveren? Neem contact op!

LAAT JE BESTAANDE KEUKEN RENOVEREN

Ben je niet tevreden over je huidige keuken? Doordat deze is verouderd of omdat je gewoon toe bent aan wat nieuws. Kies dan voor een renovatie van je keuken. Hiermee tover je jouw oude keuken om tot iets nieuws. Wil je bijvoorbeeld het keukenblad laten vervangen, een nieuwe afzuigkap, verlichting, keukenkasten of een nieuwe vloer in de keuken. Bij het renoveren van een keuken is echt alles mogelijk. Van een eenvoudige tot luxueuze renovatie, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Wij kunnen dit voor je regelen. Afhankelijk van de totale klus is een renovatie door ons binnen een dag voltooid.

De voordelen van een keuken renovatie

LAAT JE BESTAANDE KEUKEN RENOVEREN

Ben je niet tevreden over je huidige keuken? Doordat deze is verouderd of omdat je gewoon toe bent aan wat nieuws. Kies dan voor een renovatie van je keuken. Hiermee tover je jouw oude keuken om tot iets nieuws. Wil je bijvoorbeeld het keukenblad laten vervangen, een nieuwe afzuigkap, verlichting, keukenkasten of een nieuwe vloer in de keuken. Bij het renoveren van een keuken is echt alles mogelijk. Van een eenvoudige tot luxueuze renovatie, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Wij kunnen dit voor je regelen. Afhankelijk van de totale klus is een renovatie door ons binnen een dag voltooid

De voordelen van een keuken verbouwing

Overige diensten

badkamer verbouwen

Een badkamer is een rustplaats voor velen. Het is daarom ook belangrijk dat deze aan al je verwachtingen voldoet. Wij kunnen dit voor je realiseren.

Toilet laten renoveren

TOILET RENOVATIE​

Ben je niet meer tevreden met je huidige toilet omdat deze is verouderd? Kies dan voor een renovatie van je toilet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
renovatie

Heb jij je droomwoning gevonden maar heeft deze een complete make-over nodig? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het renoveren of verbouwen van je keuken. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Het leveren van een keuken kan tot 3 maanden duren. De feitelijke verbouwing zelf kan variëren van enkele dagen tot 4 weken. Dit is ook afhankelijk van vloer-, wand- en plafondafwerking.

Een verbouwing en een renovatie lijken veel op elkaar, maar het grootste verschil is dat je bij een keukenrenovatie oude elementen vernieuwt. Je vervangt de tegels, je keukenapparatuur of verandert de kleur van de kastjes. Bij een verbouwing van de keuken gaat het vaak over een compleet nieuwe keuken of bouwkundige wijzigingen, zoals het vergroten of verplaatsen van de keuken.

Ook bij de renovatie van je keuken is het moeilijk om een bepaalde prijs te noemen. Natuurlijk is een keukenrenovatie relatief goedkoper dan een complete verbouwing. Zo kun je er bij een renovatie voor kiezen om bijvoorbeeld alleen het werkblad en de keukenkastjes te vervangen. Hiermee bespaar je tijd, maar vooral geld. Met een keukenrenovatie creëer je met een beperkt budget toch een frisse nieuwe look in jouw keuken.

Toch wel de belangrijkste vraag die speelt tijdens het verbouwen van een keuken zijn natuurlijk de kosten. Het blijft altijd erg moeilijk om een bepaalde prijs te geven aan de verbouwing van een keuken. Zo zijn er altijd bepaalde factoren die de prijs beïnvloeden, namelijk:

  • De grootte van de keuken
  • Het verplaatsen van de keuken
  • Exclusief materiaal en apparatuur
  • De afwerking van de vloeren, wanden en plafond
  • Het verleggen van leidingen en elektra

 

Op deze manier blijft het lastig een prijs te noemen bij een verbouwing. Wil jij precies weten wat je ongeveer kwijt gaat zijn voor jouw verbouwing? Neem dan contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over keukenverbouwingen en renovaties. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons