fbpx

Huis laten bouwen

Huis laten bouwen | Brabant Bouwt

Wil jij een eigen huis laten bouwen? Wij van Brabant Bouwt bouwen jouw droomhuis compleet aangepast naar jouw wensen en voorkeuren in de regio Den Bosch. Laat jouw eigen huis bouwen door een professionele aannemer die je tot in de puntjes kan ontzorgen. Wij zorgen voor een vlekkeloos bouwproces van begin tot eind. Laat je een huis bouwen door Brabant Bouwt? Dan kun je rekenen op heldere afspraken, duidelijke communicatie en bij ons is afspraak ook echt afspraak.

Droomhuis laten bouwen

Wanneer je een huis wil laten bouwen, is het belangrijk dat al jouw wensen uitkomen. Je wilt natuurlijk wel je droomhuis laten bouwen. Bij Brabant Bouwt begrijpen we dat. Wanneer je een huis gaat laten bouwen door ons, zorgen wij ervoor dat die perfect voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw droomhuis of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Kosten om een huis te laten bouwen

Als je een huis wil laten bouwen, spelen de kosten uiteraard mee. Het bouwen van een woning is een beslissing die je niet onzorgvuldig moet maken. De kosten om een huis te bouwen hangen onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

 

  • De prijs van de kavel;
  • Het type woning dat je kiest;
  • De oppervlakte van de bouwgrond en van de woning;
  • Het aantal (slaap)kamers in de woning;
  • De inrichting van je huis.

 

Wil je de kosten weten voor het bouwen van een huis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een overzichtelijk kostenspecificatie.

Je eigen huis bouwen
projecten van Brabant Bouwt

Een eigen huis laten bouwen is een intensieve en langdurige samenwerking. Je kiest dan ook niet zomaar een bouwbedrijf uit. Ben je van plan je eigen huis te laten bouwen?

Kies dan voor Brabant Bouwt. Wij zijn een gedreven aannemersbedrijf met alle specialisaties onder één dak. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden. Komen we tot een akkoord, dan gaan wij binnen 3 maanden aan de slag om je eigen huis te laten bouwen. Hier zie je een aantal voorbeelden van succesvolle bouwprojecten. Meer foto’s zien? Bekijk dan al onze bouwprojecten.

Huis laten bouwen
Huis bouwen
Huis-laten-bouwen
Huis-laten-bouwen-brabant-bouwt

Huis laten bouwen door Brabant Bouwt

Het leuke aan het laten bouwen van een huis door Brabant Bouwt, is dat we jou volledig meenemen tijdens het proces en tegelijkertijd compleet ontzorgen. Het laten bouwen van een huis is een belangrijke beslissing en een kwestie van vertrouwen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij een prachtig huis laten bouwen door Brabant Bouwt? Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Hopelijk bouwen wij binnenkort jouw huis!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je begint met het laten bouwen van een huis. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Voordat je een huis gaat laten bouwen moet je goed in kaart brengen hoeveel je mag bouwen op jouw grond, zonder dat je daar een vergunning voor nodig hebt. Of je zonder vergunning mag bouwen is afhankelijk van de omvang van jouw perceel.

  • Op percelen van minder dan 100m² mag je op 50% van de grond bouwen zonder een vergunning.
  • Is jouw perceel tussen de 100m² en 300m²? Dan mag je 50m² bebouwen + 20% van het bebouwingsgebied groter dan 100m².
  • Bij percelen die groter zijn dan 300m² mag je 70m² bebouwen + 10% van het bebouwingsgebied groter dan 300m².

Je mag nooit meer dan 150m² zonder vergunning bebouwen. Als je vergunningsvrij mag bouwen, is het wel vereist om je te allen tijde aan de regels uit het Bouwbesluit te houden.

Het verschilt natuurlijk per woning hoe lang het bouwen van een huis duurt. Gemiddeld duurt het ongeveer 12 tot 18 maanden om een huis te laten bouwen. Hierbij zijn drie fases te onderscheiden: ruwbouw, afbouw en de oplevering. Onder ruwbouw vallen de grote werkzaamheden zoals het leggen van een fundering, het plaatsen van riolering en het bouwen van de muren en het dak zelf. Bij afbouw moet je vooral denken aan werkzaamheden binnen de woning: het plaatsen van een vloer, het stuken van plafonds en al het schilderwerk. Het laatste onderdeel is de oplevering waarbij je samen met de aannemer checkt of alles goed is gebouwd en uitgevoerd. Wil je weten hoe lang het duurt om een huis te laten bouwen door Brabant Bouwt? Vul ons contactformulier in!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over het laten bouwen van een huis.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons