fbpx

Offerte aanvragen?

Over ons

over-ons-brabant

Brabant Bouwt is het allround bouwbedrijf in Den Bosch. Wij zijn de perfecte partij voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een professionele aannemer. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in de rest van Noord-Brabant en Midden Nederland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg hebben wij succesvolle projecten opgeleverd. 

Wij zijn een bouwbedrijf dat in 2020 is opgericht, maar beschikken over verschillende ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in het vakgebied. Passon Totaal, één van onze oprichters, bestaat al sinds 1996. Opgericht door vader en in 2005 overgenomen door zoon. Deze ruim 25 jaar ervaring brengen onze medewerkers met zich mee. 

Wij bouwen van A tot Z, leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en begeleiden en adviseren je van aanvraag tot oplevering. Voor elk project verzorgen wij naar wens ook voor alle benodigde materialen. Uiteraard zijn we pas tevreden als onze klant gelukkig is met het eindresultaat! 

Maak kennis met ons team

Kantoor
Noord-Brabant

Siloweg 684
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

Mike

Mij naam is Mike en ik ben inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de particuliere sector. 

Ik ben all round medewerker bij Brabant Bouwt. Mijn voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van exclusieve projecten. Hoog segment badkamers zijn mijn specialiteit. Ik ga dagelijks met plezier na mijn werk en haal mijn voldoening uit de complimenten welke ik gelukkig met grote regelmaat mag ontvangen van onze klanten. 

Mitchel

Ik ben Mitchel en ik ben nu 20 jaar actief als stukadoor. Naast dat ik goed kan stukadoren ben ik ook inzetbaar in de verdere afbouw van onze projecten.

Ik hou van mensen en werk het liefst voor particuliere klanten. Het werk bij Brabant Bouwt is afwisselend. Dat zorgt ervoor dat de dagen voorbij vliegen en ik elke dag met voldoening thuis kom. 

Jeroen

Ik ben Jeroen en ik heb ongeveer 25 jaar ervaring in de bouw. Ik ben van origine timmerman maar voel me het meest thuis op het dak. Ik ben uitvoerder en heb dagelijkse leiding over de vaste ploeg van dakdekkers.

Bij Brabant Bouwt zitten we vaak lang in dezelfde wijken, dat doe ik liever dan continu verhuizen. Een aannemersbedrijf met een goede specialisatie in daken. Als timmerman vind ik het dan ook leuk om daken i.c.m. met dakkapellen te maken. Dan zet je echt iets moois neer.

Co

Ik ben Co en ik heb ruim 20 jaar ervaring in het onderhoud van woningen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in brandpreventie.

Op het dak voel ik mij het prettigst. Geen langdurige projecten, maar elke paar weken een goed stuk zichtwerk maken. Bij Brabant Bouwt sta ik bekend als de energieke motor en ik haal veel voldoening uit mijn werk. 

Luka Jacobs Interieurontwerp

Luka Jacobs Interieurontwerp

Na het bouwproject ook aan de slag met het interieur? Daar kan Luka Jacobs van Luka Jacobs Interieurontwerp bij helpen!
 
‘Ik lever een interieurontwerp op maat zodat het interieur een complete woonbeleving oplevert die past bij de klant. Specifieke woondromen en wensen staan hierbij centraal. Zodat je elke dag geniet van een huis waar je energie uit haalt en met grote glimlach op je gezicht rond zal kijken. Een echt thuis!

Dit doe ik middels een compleet ontwerp dat ik speciaal op maat samenstel. Hierin komt het volledige interieurbeeld aan bod: van kleuren en materialen, tot 3D visualisaties, afspraken op locatie en de styling aan toe. Ik help bij het creëren van de exclusieve woonbeleving.’
 
Is dit iets voor jouw woning? Bezoek de website en neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons