fbpx

Offerte aanvragen?

Over ons

Brabant bouwgroep is het allround bouwbedrijf in Den Bosch. Wij zijn de perfecte partij voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een professionele aannemer. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in de rest van Noord-Brabant en Midden Nederland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg hebben wij succesvolle projecten opgeleverd. 

Wij zijn een bouwbedrijf dat in 2020 is opgericht, maar beschikken over verschillende ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in het vakgebied. Passon Totaal, één van onze oprichters, bestaat al sinds 1996. Opgericht door vader en in 2005 overgenomen door zoon. Deze ruim 25 jaar ervaring brengen onze medewerkers met zich mee. 

Wij bouwen van A tot Z, leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en begeleiden en adviseren je van aanvraag tot oplevering. Voor elk project verzorgen wij naar wens ook voor alle benodigde materialen. Uiteraard zijn we pas tevreden als onze klant gelukkig is met het eindresultaat! 

Ook met interieurontwerp kunnen we je verder helpen. Namelijk via Luka Jacobs Interieurontwerp. Lees snel verder voor een interieurontwerp op maat.

Kantoor
Noord-Brabant

Siloweg 684
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

Luka Jacobs Interieurontwerp

Luka Jacobs Interieurontwerp

Na het bouwproject ook aan de slag met het interieur? Daar kan Luka Jacobs van Luka Jacobs Interieurontwerp bij helpen!
 
‘Ik lever een interieurontwerp op maat zodat het interieur een complete woonbeleving oplevert die past bij de klant. Specifieke woondromen en wensen staan hierbij centraal. Zodat je elke dag geniet van een huis waar je energie uit haalt en met grote glimlach op je gezicht rond zal kijken. Een echt thuis!

Dit doe ik middels een compleet ontwerp dat ik speciaal op maat samenstel. Hierin komt het volledige interieurbeeld aan bod: van kleuren en materialen, tot 3D visualisaties, afspraken op locatie en de styling aan toe. Ik help bij het creëren van de exclusieve woonbeleving.’
 
Is dit iets voor jouw woning? Bezoek de website en neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons