fbpx

Over ons

over-ons-brabant

Brabant Bouwt is het allround bouwbedrijf in Den Bosch. Wij zijn de perfecte partij voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een professionele aannemer. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in de rest van Noord-Brabant en Midden Nederland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg hebben wij succesvolle projecten opgeleverd. 

Wij zijn een bouwbedrijf dat in 2020 is opgericht, maar beschikken over verschillende ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in het vakgebied. Passon Totaal, één van onze oprichters, bestaat al sinds 1996. Opgericht door vader en in 2005 overgenomen door zoon. Deze ruim 25 jaar ervaring brengen onze medewerkers met zich mee. 

Wij bouwen van A tot Z, leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en begeleiden en adviseren je van aanvraag tot oplevering. Voor elk project verzorgen wij naar wens ook voor alle benodigde materialen. Uiteraard zijn we pas tevreden als onze klant gelukkig is met het eindresultaat! 

Maak kennis met ons team

Kantoor
Noord-Brabant

Siloweg 684
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

Medewerker Bennie
Medewerker Bennie

Bennie

Ik ben Bennie en ik ben nu ca 35 jaar actief in bouw en onderhoud. Ik zorg voor de bevoorrading op het werk en daarnaast valt het magazijn onder mijn verantwoordelijkheid.

Ik doe mijn werk met veel plezier en ben graag onder de mensen. Er hangt altijd een fijne sfeer bij Brabant Bouwt. Ook de omgang met onze klanten kan ik erg waarderen.

medewerker co
medewerker co

Co

Ik ben Co en ik heb ruim 20 jaar ervaring in het onderhoud van woningen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in brandpreventie.

Op het dak voel ik mij het prettigst. Geen langdurige projecten, maar elke paar weken een goed stuk zichtwerk maken. Bij Brabant Bouwt sta ik bekend als de energieke motor en ik haal veel voldoening uit mijn werk. 

Hans

Mijn naam is Hans en ik ben nu zo’n 40 jaar bezig in het particuliere werk. 

 
Ik ben van origine schilder, maar met mijn vaste collega Robert maken wij samen voor Brabant Bouwt mooie project met allerlei werkzaamheden. De afwisseling zorgt bij mij voor het plezier.
medewerker jeroen
medewerker jeroen

Jeroen

Ik ben Jeroen en ik heb ongeveer 25 jaar ervaring in de bouw. Ik ben van origine timmerman maar voel me het meest thuis op het dak. Ik ben uitvoerder en heb dagelijkse leiding over de vaste ploeg van dakdekkers.

Bij Brabant Bouwt zitten we vaak lang in dezelfde wijken, dat doe ik liever dan continu verhuizen. Een aannemersbedrijf met een goede specialisatie in daken. Als timmerman vind ik het dan ook leuk om daken i.c.m. met dakkapellen te maken. Dan zet je echt iets moois neer.

Leon

Mijn naam is Leon en ik ben nu ruim 15 jaar actief in de afbouw sector.

 
Bij Brabant Bouwt ben ik samen met mijn vaste collega Patrick verantwoordelijk voor het afbouw werk wat vaak gecombineerd gaat met verduurzamen. Doordat we met een vaste team de renovatie projecten afwerken ga ik met veel plezier naar mijn werk. 

Mark

Ik ben Mark en ik ben inmiddels ruim 20 jaar actief in de particuliere bouwsector. Van origine ben ik metselaar en ben bouwkundig zeer goed onderlegd. 

 
Bij Brabant Bouwt zet ik me in als meewerkend uitvoerder, ik heb de dagelijkse leiding bij diverse renovatieprojecten en daarnaast neem ik uiteraard met veel plezier alle voorkomende metselwerken voor mijn rekening. Door de fijne afwisseling van werkvoorbereiding tot uitvoering ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.
medewerker mike
medewerker mike

Mike

Mij naam is Mike en ik ben inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de particuliere sector. 

Ik ben all round medewerker bij Brabant Bouwt. Mijn voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van exclusieve projecten. Hoog segment badkamers zijn mijn specialiteit. Ik ga dagelijks met plezier na mijn werk en haal mijn voldoening uit de complimenten welke ik gelukkig met grote regelmaat mag ontvangen van onze klanten. 
medewerker mitchel
medewerker mitchel

Mitchel

Ik ben Mitchel en ik ben nu 20 jaar actief als stukadoor. Naast dat ik goed kan stukadoren ben ik ook inzetbaar in de verdere afbouw van onze projecten.

Ik hou van mensen en werk het liefst voor particuliere klanten. Het werk bij Brabant Bouwt is afwisselend. Dat zorgt ervoor dat de dagen voorbij vliegen en ik elke dag met voldoening thuis kom. 

Medewerker Mo
Medewerker Mo

Mo

Ik ben Mo en ik werk nu zo’n 10 jaar op het dak. Ik ben allround dakdekker en sta bekend om mijn secure afwerking. Mijn voorkeur gaat uit naar exclusieve (lastige daken). De uitdaging en het resultaat geven mij voldoening.

Bij Brabant Bouwt ben ik meestal op het dak te vinden en af en toe een keer een andere klus. Dit is dan met slecht weer. 

Patrick

Mijn naam is Patrick en ik ben nu zo’n 20 jaar actief in de afbouw sector. Nieuw en verbouw.

 
Samen met mijn vaste collega Leon ben ik bij Brabant Bouwt bezig met het verduurzamen en afwerken van de renovatieprojecten. Ik doe mijn werk met plezier.

Robert

Mijn naam is Robert en ik ben nu zo’n 40 jaar aan de slag in de particuliere sector. 

 
Ik ben van origine schilder/glaszetter, maar door de jaren heen voldoende ervaring opgedaan om complete woningen af te werken. Denk hierbij aan het plaatsen van kozijnen en bouwen van dakkapellen. Ik ken Martie al vanaf dat het een kleine jongen was en we hebben altijd prettig contact. Dat maakt dat ik graag werk voor Brabant Bouwt.
Medewerker Roy
Medewerker Roy

Roy

Ik ben Roy en ik zit nu ongeveer 25 jaar in de bouw. Ik ben als timmerman begonnen en veel bezig geweest in de afbouw.

De afgelopen jaren ben ik vooral op het dak te vinden. Dat doe ik het liefst. Op dagen met minder goed weer is het fijn dat ik als timmerman bij Brabant Bouwt ook binnenwerk kan doen. 

Sophia

Mijn naam is Sophia, ik ben ca 7 jaar aan de slag in het onderhoud van woningen. Dagelijks draai ik mee met een ploeg dakdekkers. Ik verzorg het werk op de vloer. Denk hierbij aan het aanvoeren van de dakpannen en overige materialen. 

Daarnaast ben ik ook een aanspreek punt voor de buren met vragen. Ik weet alles over daken en om deze rede schuif ik vaak aan bij mogelijke nieuwe klanten in de omgeving waar we aan de slag zijn. Ik heb leuke collega’s doe mijn werk bij Brabant bouwt met veel plezier. 
Medewerker Tim
Medewerker Tim

Tim

Ik ben Tim en ik ben ruim 20 jaar aan de slag in het onderhouden en renoveren van woningen. Mijn carrière begon op de werkvloer voor het bedrijf Passon Totaal dat vele jaren later Brabant Bouwt is geworden. 

Ik ben verantwoordelijkheid voor de planning en werkvoorbereiding en ga dagelijks met plezier naar mijn werk. Wat mij het meest aanspreekt bij Brabant Bouwt is dat ik vandaag de dag mag werken met voor een groot deel dezelfde collega’s als 20 jaar geleden. Zowel op kantoor als de vaklieden op de vloer. Dat maakt de communicatie prettig en dat is met mijn functie erg belangrijk. Wij staan voor u klaar!
Medewerker Tony
Medewerker Tony

Tony

Ik ben Tony en ik ben ca 25 jaar actief in de branche. In de periode van 2007 tot 2012 heb ik gewerkt bij een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en renovatie, hier heb ik Martie leren kennen. In deze periode hebben we veel samen gewerkt en hebben we veel van elkaar geleerd. Nu jaren later werken we met het systeem van destijds maar dan in een modern jasje. 
 
Ik ondersteun met name in de wat meer complexe projecten waarbij mijn bouwkundige kennis en ervaring goed tot zijn recht komen. Wat me erg aanspreekt bij Brabant Bouwt is dat ik mag werken met mensen waarmee ik dat ruim 15 jaar geleden ook al deed. 
Luka Jacobs Interieurontwerp

Luka Jacobs Interieurontwerp

Na het bouwproject ook aan de slag met het interieur? Daar kan Luka Jacobs van Luka Jacobs Interieurontwerp bij helpen!
 
‘Ik lever een interieurontwerp op maat zodat het interieur een complete woonbeleving oplevert die past bij de klant. Specifieke woondromen en wensen staan hierbij centraal. Zodat je elke dag geniet van een huis waar je energie uit haalt en met grote glimlach op je gezicht rond zal kijken. Een echt thuis!

Dit doe ik middels een compleet ontwerp dat ik speciaal op maat samenstel. Hierin komt het volledige interieurbeeld aan bod: van kleuren en materialen, tot 3D visualisaties, afspraken op locatie en de styling aan toe. Ik help bij het creëren van de exclusieve woonbeleving.’
 
Is dit iets voor jouw woning? Bezoek de website en neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons