Over ons

Brabant bouwgroep is het allround bouwbedrijf in Den Bosch. Wij zijn de perfecte partij voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een professionele aannemer. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in de rest van Noord-Brabant en Midden Nederland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg hebben wij succesvolle projecten opgeleverd. 

Wij zijn een bouwbedrijf dat in 2020 is opgericht, maar beschikken over verschillende ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in het vakgebied. Passon Totaal, één van onze oprichters, bestaat al sinds 1996. Opgericht door vader en in 2005 overgenomen door zoon. Deze ruim 25 jaar ervaring brengen onze medewerkers met zich mee. 

Wij bouwen van A tot Z, leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en begeleiden en adviseren je van aanvraag tot oplevering. Voor elk project verzorgen wij naar wens ook voor alle benodigde materialen. Uiteraard zijn we pas tevreden als onze klant gelukkig is met het eindresultaat! 

Kantoor
Noord-Brabant

Siloweg 684
5222 BM ‘s-Hertogenbosch