fbpx

Keuken renoveren

Ben je niet tevreden met je huidige keuken en wil je de keuken renoveren of verbouwen? Of is de conditie van jouw bestaande keuken flink verouderd en wil je deze renoveren? Met beide projecten helpen wij van Brabant Bouwt je graag. We gaan samen in gesprek en geven je advies over de beste keuze. Wij verbouwen of renoveren jouw keuken van A tot Z. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Wat is het verschil tussen het verbouwen en renoveren van een keuken?

Een verbouwing en een renovatie lijken veel op elkaar. Het grootste verschil is dat je bij een keukenrenovatie oude elementen vernieuwt. Je vervangt de tegels, je keukenapparatuur of je verandert bijvoorbeeld de kleur van de kastjes. Bij een verbouwing van de keuken gaat het vaak over een compleet nieuwe keuken of bouwkundige wijzigingen, zoals het vergroten of verplaatsen van de keuken. Je kunt hierbij kiezen uit enkel een verbouwing of een complete renovatie. Voor beide opties kun je bij ons terecht.

Wanneer ga je je keuken renoveren of verbouwen?

Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag kijken we goed naar jouw wensen. Bij zowel renovatie als verbouwing kun je het zo uitgebreid maken, als jij zelf wil. We geven hierover graag advies en samen komen we tot de beste oplossing voor jouw woning. Neem daarom snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Redenen om je keuken te renoveren of te verbouwen zijn:

Jouw keuken laten renoveren? Neem contact op!

Wat zijn de voordelen van het renoveren of verbouwen van je keuken?

Het renoveren of verbouwen van je keuken heeft ieder zijn voordelen. Twijfel je wat de beste keuze is voor jouw woning? We adviseren je hier graag over.

De voordelen van een keukenrenovatie

De voordelen van een keukenverbouwing

Hoe lang duurt het renoveren of verbouwen van een keuken?

Een keukenrenovatie is meestal snel geregeld. Afhankelijk van de totale klus en levertijd van materialen kunnen wij een renovatie in de meeste gevallen binnen 1 dag realiseren. Het verbouwen van de keuken kost vaak meer tijd. De duur is geheel afhankelijk van de grootte van het project. Het leveren van een keuken kan tot 3 maanden duren. De feitelijke verbouwing zelf kan variëren van enkele dagen tot 4 weken. Dit is ook afhankelijk van vloer-, wand- en plafondafwerking.

Wat zijn de kosten van het verbouwen of renoveren van je keuken?

De kosten van een keukenrenovatie of verbouwing zijn afhankelijk van verschillende keuzes. Het is daarom moeilijk om een specifieke prijs te noemen. Natuurlijk is een keukenrenovatie relatief goedkoper dan een complete verbouwing. Zo kun je er bij een renovatie voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de keukenkastjes en het keukenblad te renoveren. Hiermee bespaar je tijd, maar vooral geld. Met een keukenrenovatie creëer je met een beperkt budget toch een frisse nieuwe look in jouw keuken.

De kosten zijn daarnaast afhankelijk van onderstaande onderdelen:

Bij een keukenverbouwing spelen ook onderstaande zaken een rol in de prijs:

Keuken renoveren

Vraag vrijblijvend een offerte aan en we gaan met je in gesprek voor advies op maat.

Keuken renoveren of verbouwen? Kies dan voor Brabant Bouwt

Een keuken renoveren of verbouwen passend bij jouw woning, daar kunnen wij van Brabant Bouwt bij helpen. We geven persoonlijk advies en zorgen er door een efficiënte werkwijze voor dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe keuken. We ontzorgen en doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Bekijk ook onze andere verbouw en renovatie diensten

badkamer verbouwen

Een badkamer is een rustplaats voor velen. Het is daarom ook belangrijk dat deze aan al je verwachtingen voldoet. Wij kunnen dit voor je realiseren.

Toilet laten renoveren

TOILET RENOVATIE​

Ben je niet meer tevreden met je huidige toilet omdat deze is verouderd? Kies dan voor een renovatie van je toilet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
renovatie

Heb jij je droomwoning gevonden maar heeft deze een complete make-over nodig? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het renoveren of verbouwen van je keuken. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Voor een keukenrenovatie of verbouwing heb je in principe geen vergunning nodig. De voorwaarde is hierbij wel dat de functie van de ruimte hetzelfde blijft. Wanneer de keuken wordt uitgebouwd is er in sommige gevallen wel een vergunning nodig. Controleer het simpel en snel via het omgevingsloket.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over keukenverbouwingen en renovaties. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons