fbpx

Offerte aanvragen?

Taatsdeur

Ben jij op zoek naar een specialist voor een op maat gemaakte taatsdeur? Wij zijn Brabant Bouwt. Dé expert op het gebied van op maat gemaakte taatsdeuren. Een taatsdeur is dé oplossing voor een mooi, industrieel en chiq interieur. Of het nu gaat om een woning of kantoorpand, een taatsdeuren is een echte aanwinst. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Altijd een Taatsdeur op maat

Elk interieur is uniek, daarom vinden wij dat elke taatsdeur dat ook moet zijn. Wij maken taatsdeuren altijd op maat naar jouw wensen. Je kunt bij ons zelf de hoogte en breedte van de deur aangeven, kiezen voor een enkele of dubbele taatsdeur en het type materiaal. Heb je een specifieke kleur in gedachten? Ook dat is geen probleem. Zo sluit je nieuwe taatsdeur perfect aan bij jouw interieur.

Voordelen van een taatsdeur

Taatsdeuren van Brabant Bouwt

Bij ons heb je tijdens het kiezen van een taatsdeur de keuze uit verschillende designs en indelingen. Het maakt niet uit of je nu kiest voor een enkele taatsdeur of een dubbele taatsdeur. Wat je ook zoekt, wij hebben het! Dus maak een vrijblijvende afspraak en wij komen langs voor een inmeting. Heb je nog vragen? Wij adviseren je graag!

Waarom Brabant Bouwt?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw taatsdeur op maat of direct een afspraak maken voor een inmeting? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur met scharnieren aan de onder- en bovenkant van de deur. Hiermee verschilt de taatsdeur van normale deuren, waarbij de scharnier zich aan de zijkant bevindt. Doordat de scharnieren in de vloer en het plafond zijn gemonteerd draait een taatsdeur om de verticale as. Dit zorgt ervoor dat je de deur naar beide kanten kunt openen. Een taatsdeur heeft een minimalistische look en zorgt voor een industrieel en elegant interieur.

Diverse soorten taatsdeuren

Taatsdeuren geven vaak een industriële uitstraling, maar dat wil niet zeggen dat de deur altijd van staal is gemaakt. Ook materialen als hout en aluminium worden veel gebruikt. Aluminium taatsdeuren zijn lichter dan de stalen variant en tevens een stuk duurzamer. Hierdoor zijn ze eenvoudig te monteren. Het is ook mogelijk om te kiezen tussen een dichte taatsdeur of een exemplaar met veel glas. Glas zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en kan je eenvoudig combineren met nagenoeg elk interieur.

Taatsdeur met glas
Dubbele taatsdeur
Taatsdeur

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog extra vragen hebt over taatsdeuren. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

De kosten voor het plaatsen van een taatsdeur is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kan je kiezen uit diverse materiaalsoorten. De meest voorkomende soorten zijn houten, stalen en aluminium taatsdeuren. Daarnaast is de afmeting van een taatsdeur enorm belangrijk voor de kosten. Doordat onze taatsdeuren altijd op maat worden gemaakt is een exacte prijs niet van te voren vast te stellen.

Jazeker! Onze taatsdeuren beschikken altijd over moderne scharnieren. Deze scharnier bevestigen we in de deur en laten we rusten op een plaatje in de vloer. Voor een solide verankering van dit plaatje maken we gebruik van schroeven die maximaal 8 millimeter de vloer in gaan. Een vloerverwarming zit altijd dieper dan 8 millimeter, waardoor je onze taatsdeuren eenvoudig met vloerverwarming kunt combineren.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons