fbpx

Taatsdeur

Ben jij op zoek naar een specialist voor een op maat gemaakte taatsdeur? Wij zijn Brabant Bouwt. Dé expert op het gebied van op maat gemaakte taatsdeuren. Een taatsdeur is dé oplossing voor een mooi, industrieel en chique interieur. Of het nu gaat om een woning of kantoorpand, een taatsdeur is een echte aanwinst. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur met scharnieren aan de onder- en bovenkant van de deur. Hiermee verschilt de taatsdeur van normale deuren, waarbij de scharnier zich aan de zijkant bevindt. Doordat de scharnieren in de vloer en het plafond zijn gemonteerd, draait een taatsdeur om de verticale as. Dit zorgt ervoor dat je de deur naar beide kanten kunt openen. Een taatsdeur heeft een minimalistische look en zorgt voor een industrieel en elegant interieur.

Voordelen van een taatsdeur

Taatsdeur

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw taatsdeur op maat of direct een afspraak maken voor een inmeting? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

In welke materialen kan ik een taatsdeur laten maken?

Een taatsdeur is een stijlvolle toevoeging aan je woning. Je kunt taatsdeuren laten maken van verschillende materialen passend bij jouw interieur. 

Taatsdeur van staal

In de meeste gevallen denkt men aan een taatsdeur van staal. De taatsdeur geeft hierdoor een industriële uitstraling. Toch zijn er meer materialen waar je uit kunt kiezen.

Taatsdeur van hout

Kies je liever voor een iets zachtere uitstraling? Dan is een taatsdeur van hout wellicht iets voor jouw woning. In veel gevallen ben je met een houten taatsdeur goedkoper uit, dan met bijvoorbeeld een taatsdeur van staal.

Glazen taatsdeur

Een glazen taatsdeur is ook een mogelijkheid. Glas zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en kan je eenvoudig combineren met nagenoeg elk interieur. 

Aluminium taatsdeur

Er wordt ook veel gekozen voor een aluminium taatsdeur. Aluminium taatsdeuren zijn lichter dan de stalen variant en tevens een stuk duurzamer. Hierdoor zijn ze eenvoudig te monteren.

Taatsdeur
Taatsdeur
Taatsdeur

Wat kost een taatsdeur?

De kosten voor het plaatsen van een taatsdeur zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo kan je kiezen uit diverse materiaalsoorten. De meest voorkomende soorten zijn houten, stalen en aluminium taatsdeuren. Daarnaast is de afmeting van een taatsdeur enorm belangrijk voor de kosten en kun je bijvoorbeeld kiezen uit enkele of dubbele taatsdeuren. Doordat onze taatsdeuren altijd op maat worden gemaakt, is een exacte prijs niet van tevoren vast te stellen. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een offerte.

Kies een op maat gemaakte taatsdeur door Brabant Bouwt

Bij ons heb je tijdens het kiezen van een taatsdeur de keuze uit verschillende ontwerpen en materialen. Het maakt niet uit of je nu kiest voor een enkele taatsdeur of een dubbele taatsdeur. Wat je ook zoekt, wij hebben het! Dus maak een vrijblijvende afspraak en wij komen langs voor een inmeting. Heb je nog vragen? Wij adviseren je graag!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog extra vragen hebt over taatsdeuren. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Jazeker! Onze taatsdeuren beschikken altijd over moderne scharnieren. Deze scharnier bevestigen we in de deur en laten we rusten op een plaatje in de vloer. Voor een solide verankering van dit plaatje maken we gebruik van schroeven die maximaal 8 millimeter de vloer in gaan. Een vloerverwarming zit altijd dieper dan 8 millimeter, waardoor je onze taatsdeuren eenvoudig met vloerverwarming kunt combineren.

Ja, alle deuropeningen of sparingen zijn geschikt voor een taatsdeur. We maken de deur namelijk precies op maat, waardoor deze eenvoudig in de beschikbare opening past.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons