fbpx

Huis verbouwen

Heb je plannen om je huis te verbouwen? Wil je alleen je badkamer of keuken aanpakken? Of heb je behoefte aan extra woonruimte met bijvoorbeeld een aan- of uitbouw? Of de verbouwing nu groot of klein is; het vergt vaak veel voorbereiding en de werkzaamheden moeten vakkundig worden uitgevoerd. Wij kunnen die aannemer voor jou zijn. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Huis verbouwen? Wij regelen jouw verbouwing van A tot Z

Wij regelen jouw verbouwing van A tot Z. Dat wil zeggen van architectuur indien gewenst tot aan regelgeving en projectmanagement. Bovendien heb je bij ons altijd één aanspreekpunt en een groot netwerk van vaste onderaannemers waardoor we snel kunnen bouwen en een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op. 

Op deze pagina (ga direct naar)

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwt?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Meer leefruimte en comfort met een aanbouw

Heb jij behoefte aan meer leefruimte, maar zie je verhuizen niet zo zitten? Dan is een aanbouw voor jou de perfecte oplossing. Met een aanbouw creëer je meer ruimte, meer licht en gaat de verkoopprijs van je woning aanzienlijk omhoog. Met een aanbouw creëer je een geheel nieuwe ruimte in je woning zoals een serre, garage of bijkeuken. Een aanbouw komt dan ook in verschillende soorten. De meest voorkomende aanbouw is natuurlijk die van steen. Maar ook erg populair de laatste tijd is bijvoorbeeld een houten aanbouw.

Meer informatie over een aanbouw

De voordelen van een aanbouw

Verbeter je wooncomfort met een uitbouw

Wordt je woning te klein en heb je behoefte aan meer ruimte in je woning? Dan is een woning uitbouw de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een glazen serre, een erker aan de voorkant of een uitbouw aan de achterkant van je huis met dakterras. Ook aan de bovenkant van je huis kun je uitbouwen. Met een dakkapel of een nokverhoging uitbouw kun je zomaar een extra werkruimte of slaapkamer creëren. Dit zijn allemaal eenvoudige en relatief goedkope manieren om je wooncomfort en ook de waarde van je huis te verhogen.

Meer informatie over een uitbouw

De voordelen van een uitbouw

keukenrenovatie

Keuken verbouwen

De keuken is één van de belangrijkste plekken in het huishouden. Wil je jouw keuken laten verbouwen? Wij verbouwen complete keukens van A tot Z.

badkamer verbouwen

badkamer verbouwen

Een badkamer is een rustplaats voor velen. Het is daarom ook belangrijk dat deze aan al je verwachtingen voldoet. Wij kunnen dit voor je realiseren.

zolder verbouwen

Zolder verbouwen

Een zolder verbouwen zorgt voor extra leefruimte of draagt bij aan een duurzame woning. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het verbouwen van je huis. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

De kosten voor het verbouwen van je woning zijn vaak zeer verschillend en hangen af van de omvang van de verbouwing. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel plaatsen of een badkamer verbouwen, maar je kunt ook een bijkeuken aanbouwen of zelfs je huis volledig verbouwen. Daarnaast moet je altijd rekening te houden met de kosten voor het inhuren van een aannemer. Ben je benieuwd wat in jouw geval de kosten en mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte voor je verbouwing aan.

Het verschil tussen tussen deze soorten verbouwingen is dat er bij een aanbouw een extra ruimte wordt toegevoegd die afzonderlijk is van het hoofdgebouw. Bijvoorbeeld een bijkeuken of serre. Bij een uitbouw vergroot je een bestaande ruimte in het hoofdgebouw. Bijvoorbeeld het vergroten van de woonkamer of keuken. Beide verbouwingen maken je woning een stuk groter en zijn toegankelijk via het hoofdgebouw. 

Zodra je jouw woning inpandig gaat verbouwen heb je meestal geen vergunning nodig. Is je verbouwing aan de buitenzijde van je woning, bijvoorbeeld een uitbouw of dakopbouw, dan is hier in veel gevallen wel een vergunning nodig. Wanneer je niet exact weet of en hoe je een vergunning moet aanvragen kunt je hiervoor altijd bij ons terecht. Wij hebben ervaring met aanvragen van vergunningen voor een verschillende soorten verbouwing.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over je verbouwing. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons