fbpx

Cinewall laten maken

Wil jij een cinewall laten maken en ben jij op zoek naar een specialist om dit uit te voeren? Brabant Bouwt is dé expert op het gebied van cinewalls. Of je nu kiest voor een simpele cinewall of voor een gedetailleerd exemplaar met een haard, extra opbergruimten of planken, bij ons is alles mogelijk! Het geeft je interieur een stijlvolle toevoeging en maakt van jouw woonkamer een luxe, sfeervolle ruimte. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Wat is een cinewall?

Een cinewall is een stijlvolle voorzetwand, ook wel tv-wand genoemd, tegen de muur waarin je onder andere een televisie, elektrische sfeerhaard of audio kunt monteren. Tevens creëert een cinewall extra opbergruimte en kan je er accessoires op neerzetten. Kabels en draden zie je niet meer terug, wat zorgt voor een luxe en sfeervolle uitstraling in je woning.

Materiaal van een cinewall

Er wordt vaak gekozen voor hout als basis van een cinewall. Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten. Daarnaast kun je voor verschillende materialen kiezen om de cinewall te laten afwerken, zoals met stucwerk, geschilderd of gestoffeerd. Wil je een cinewall laten maken, dan maken wij altijd gebruik van duurzaam materiaal met een hoge kwaliteit.

Cinewall laten maken

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor voor het laten maken van een cinewall? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Welke varianten zijn er?

Als je een cinewall wil laten maken, kun je deze naar eigen wens samenstellen, zodat de variant precies past in jouw huis. Wij maken elke cinewall op maat in de gewenste kleur en met de gewenste indeling. Er zijn verschillende varianten mogelijk:

cinewall met haard

Oorspronkelijk heeft een cinewall een openhaard. Met een luxe sfeerhaard geef je de tv-wand direct een hele andere uitstraling. Je kunt de haard zelf uitkiezen of doet dit in overleg met ons. Wij maken elke cinewall op maat, hierdoor sluit je sfeerhaard naadloos aan bij de afmeting van je tv en de stijl van je interieur.

cinewall zonder haard

Het is ook mogelijk om een cinewall te laten maken zonder haard. Hierdoor heeft de cinewall een iets rustigere uitstraling. Je kunt in plaats van een haard ook kiezen voor een soundbar.

Cinewall met opbergruimte

Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Kies in dat geval voor een cinewall met opbergruimte. We denken graag met je mee over de indeling, zodat het een mooi geheel vormt met de rest van het interieur.

Wat zijn de voordelen van een cinewall?

Een cinewall toevoegen aan je interieur brengt verschillende voordelen met zich mee:

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een cinewall?

De kosten om een cinewall te laten maken zijn afhankelijk van diverse factoren. De afmeting, afwerking en de verschillende ingebouwde opties spelen de grootste rol bij de uiteindelijke prijs. Voor een exacte prijsopgave adviseren wij om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Hierbij vragen we je zo specifiek mogelijk te zijn over de wensen.

Cinewall op maat laten maken? Kies Brabant Bouwt!

Stop met eindeloos zoeken naar de perfecte cinewall en realiseer jouw droom-cinewall met behulp van ons professionele advies. We bespreken samen de kleur, het formaat, de indeling en alle andere opties. Als je voor ons kiest, kies je voor een cinewall op maat door een gedreven aannemer met jarenlange ervaring. Stuur ons een bericht of bel en krijg direct een gratis een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het laten maken van een cinewall. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Alle cinewalls worden bij ons op maat gemaakt. Hoe het er uit komt te zien ligt volledig in jouw handen. Jij bepaalt de kleur, het materiaal en de de extra opties. Uiteraard kan je bij ons terecht voor advies.

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk voor een cinewall. Denk hierbij aan behangen, verven, stucen maar ook afwerking met materialen als leer behoort tot de mogelijkheden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons