fbpx

Offerte aanvragen?

Dakkapel plaatsen

Heeft jouw woning een schuin dak en wil je meer ruimte op zolder of heb je behoefte aan meer licht? Dan is het plaatsen van een dakkapel de perfecte oplossing. Een dakkapel zorgt voor een vergroting van het vloeroppervlakte, meer licht en het vergroot de mogelijkheid tot ventilatie. Een investering die de moeite waard is. Zoek jij een betrouwbare en ervaren aannemer voor het plaatsen van een dakkapel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze gespecialiseerde vakmensen bepalen samen met jou de wensen en zorgen voor een kwalitatieve en duurzame uitvoering hiervan.

Een dakkapel plaatsen wij binnen een dag

Een veelgestelde vraag is hoe snel een dakkapel geplaatst kan worden. Zodra je akkoord bent gegaan met onze offerte kan het een aantal weken duren voordat de producten geleverd zijn. Hou er rekening mee dat het aanvragen van een vergunning ook een tijdje kan duren. Als alle zaken op orde zijn dan kunnen we beginnen met het plaatsen van je dakkapel. Het plaatsen gebeurt in 1 dag. Je zit hierdoor niet dagen lang in de rommel, of opgescheept met een open dak.

Vraag direct een offerte aan

Ben jij geïnteresseerd in het laten plaatsen van een dakkapel? Neem dan contact met ons op via dit formulier of bel. 

Dakkapel plaatsen door Brabant Bouwgroep

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel? Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van maatwerk- en prefab dakkapellen in Noord-Brabant, Midden Nederland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, want ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Ook voor kozijnen en dakramen kan je bij ons terecht. Ben je geïnteresseerd of wil je graag nog wat advies? Maak dan direct een afspraak, of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Dakkapel plaatsen

Veelgestelde vragen

Kosten spelen vaak een belangrijke rol in de keuze voor een dakkapel. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde budget te besteden. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Denk van te voren na over het soort dakkapel, de afmeting en hoeveel ramen er open moeten. Kies je voor het plaatsen van een prefab dakkapel, dan bespaar je aanzienlijk op de kosten. Wil je liever een op maat gemaakte dakkapel plaatsen, dan vallen de kosten vaak wat hoger uit. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een overzichtelijk kostenspecificatie.

In veel gemeenten kan je een dakkapel aan de achterkant van het huis plaatsen zonder vergunning. Aan de zij- of voorkant van je woning is in veel gevallen wel een vergunning verplicht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen met vragen over een vergunning of bij de gemeente navragen wat de regels zijn in jouw gemeente. 

Projecten

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons