fbpx

Utiliteitsbouw

Wij regelen jouw vastgoedproject van A tot Z

Ben jij een opdrachtgever voor een vastgoedproject? Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf, die is gespecialiseerd in utiliteitsbouw, en alles geheel naar jouw wens kan realiseren? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zijn de perfecte aannemer voor al jouw utiliteitsbouw. Of je nu een bedrijfspand wilt bouwen, een winkel of een school. Wij hebben de kennis en kunde in huis om direct voor je aan de slag te gaan. Zo leveren we meteen een toegevoegde waarde voor jou als opdrachtgever.

Op deze pagina (ga direct naar)

Utiliteitsbouw

Wat betekent utiliteitsbouw?

Utiliteitsbouw is nieuw te bouwen vastgoed zonder woonbestemming zoals kantoren of scholen. Het vastgoed dat onder utiliteit vallen hebben een bepaald nut en kunnen door verschillende mensen worden gebruikt. Hierdoor zijn utiliteitsbouwprojecten vaak grootschaliger dan de woningbouw.

VOORBEELDEN VAN UTILITEITSBOUW?

Geïnteresseerd in utiliteitsbouw? Neem contact op!

Utiliteitsbouw

UTILITEITSBOUW DOOR BRABANT BOUWt

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bouwproject? Wij zijn dé specialist voor utiliteitsbouw in Noord-Brabant, Midden Nederland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg. Onze gezamenlijke inzet voor jou als opdrachtgever maakt Brabant Bouwt een betrouwbare en gewaardeerde partner. We zijn nauw betrokken bij al onze projecten en we richten ons vakkundig op jouw wensen en behoeften en die van de gebruikers. Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen wij zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Op een efficiënte manier en altijd tegen een eerlijke prijs. Ben je geïnteresseerd of wil meer advies? Maak direct een afspraak, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons