fbpx

Vloerrenovatie

Is jouw vloer niet meer wat het geweest is? Of ben je uitgekeken op je huidige vloer? Wij zijn dé specialist in het leggen en renoveren van alle soorten vloeren. Met liefde en plezier nemen we jouw zorgen uit handen. Of het nou gaat om een volledig nieuwe of juist een oude vloer. 

Wij snappen dat een vloer laten renoveren voelt als een grote en lastige opgave. Door onze kennis en ervaring maken wij jouw project overzichtelijk en makkelijk. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

VLOEREN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Heb je er wel eens aan gedacht hoeveel jouw vloer te verduren krijgt? Het is dan ook erg normaal dat er slijtageplekken zichtbaar worden. Daarnaast is een vloer stiekem een groot gedeelte van jouw woning of bedrijfspand en bepaald grotendeels de uitstraling. Vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Denk daarbij aan vloeren van hout, een gietvloer, tegelvloeren, vinyl of PVC. Welk materiaal is het beste voor jouw project? Is de vloer geïsoleerd of toch niet? Wij als specialist helpen je graag met deze vragen.

VLOER RENOVEREN MET BRABANT BOUWt

Een droomvloer realiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Door onze ervaring hebben wij een groot netwerk aan professionals en daarom kunnen we vaak snel starten met bouwen. Als je voor ons kiest, kies je voor een gedreven aannemer met jarenlange ervaring die het zware werk uit handen neemt. Stuur ons een bericht of bel en krijg direct een gratis en vrijblijvende offerte.

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwt

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Jouw Vloer laten renoveren? Neem contact op!

VLOER LATEN RENOVEREN: WAT ZIJN DE OPTIES?​

Wil jij je vloer laten renoveren? Dan heb je twee opties: het vervangen van je bestaande vloer of een nieuwe vloer laten aanleggen. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van de staat van de huidige vloer. Benieuwd welke methode de beste is voor jouw project? Of heb je nog vragen? Wij geven je graag een advies op maat. Toch meer informatie nodig of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

BESTAANDE VLOER VERVANGEN

Het kan voorkomen dat je vloer vol zit met oneffenheden of loszittende tegels of planken. Iets wat je natuurlijk niet wilt in je huis! Op het moment dat je vloer in een slechte staat is, dan adviseren wij om je bestaande vloer te vervangen. Dit proces bestaat uit het uitbreken van de oude vloer, egaliseren van de ondervloer en het afwerken van je nieuwe vloer.

NIEUWE VLOER OP EEN BESTAANDE VLOER​

Is je vloer nog in goede staat maar wil je deze toch laten renoveren? Dan adviseren wij om je nieuwe vloer gewoon op de bestaande vloerafwerking te leggen. Hiermee voorkom je puin, stof en extra kosten bij de renovatie van je vloer. Dit proces bestaat uit het voorbereiden, egaliseren en afwerken van je oude vloer.

KIES VOOR EEN VAN DE VELE EINDVLOEREN​​​

Als vloerspecialist beschikken we over verschillende dunne- en dikkere afwerkvloeren. Hiermee bieden we genoeg mogelijkheden voor de afwerking van je vloer. Samen bespreken we graag je wensen en zetten dit om in de perfecte vloer voor jou. Benieuwd uit welke eindvloeren je kunt kiezen? We hebben de populairste soorten voor je op een rijtje gezet:

Tegelvloer renovatie
Vloer renovatie
Vloer afwerken

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het laten bouwen van een nokverhoging. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons