fbpx

Badkamerrenovatie

Is jouw badkamer toe aan een upgrade, dan is een badkamerrenovatie wellicht de oplossing. De badkamer is één van de belangrijkste plekken in je woning. Veel mensen vinden het dan ook belangrijk dat dit deel van de woning er goed uitziet en voldoet aan alle wensen. Wij kunnen jou hierbij helpen. Door het vernieuwen van jouw badkamer creëer je een functionele en comfortabele plek waar jij de komende jaren heerlijk kunt ontspannen.

Hoe weet ik of ik mijn badkamer moet vernieuwen?

In de meeste gevallen is kapot sanitair eenvoudig te repareren. Als de schade echter te groot is om te herstellen, is badkamerrenovatie vaak een oplossing. Hierbij wordt slechts een deel van de badkamer opgeknapt. Redenen om een badkamer te vernieuwen zijn o.a.

Op deze pagina (ga direct naar)

Badkamerrenovatie

Jouw badkamer laten verbouwen? Neem contact op!

Hoe verloopt een badkamerrenovatie?

Een badkamerrenovatie begint bij het eerste gesprek. We bespreken jouw wensen en geven advies over de invulling, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Volgens een strakke planning gaan we kijken hoe we voor jou de perfecte badkamer kunnen realiseren. Uiteindelijk is de planning geheel afhankelijk van de exacte invulling van de renovatie. Wil je een tijdsindicatie afgestemd op jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe lang duurt het verbouwen of renoveren van een badkamer?

Het verbouwen of renoveren van een badkamer duurt gemiddeld zo’n twee tot drie weken. Natuurlijk is dit wel geheel afhankelijk van alle werkzaamheden die moeten plaatsvinden. Wat voorop staat is dat de badkamerrenovatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Een badkamer is een essentiële ruimte in een woning die door iedereen in het huishouden gebruikt wordt. Het is daarom van belang dat de verbouwing of renovatie zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

Wat kost een badkamerrenovatie?

Als jij jouw badkamer wilt verbouwen of vergroten zitten daar natuurlijk kosten aan verbonden. Net als bij de verbouwing van een keuken zijn er veel factoren die de prijs beïnvloeden. Met een renovatie ben je in de meeste gevallen goedkoper uit, omdat maar een deel van de badkamer wordt aangepakt. Het uitbouwen of verplaatsen van de badkamer is een ingrijpendere opdracht en brengt dan weer meer kosten met zich mee. 

Welke factoren spelen mee in de prijs?

Er zijn een aantal zaken die een badkamerrenovatie of -verbouwing duurder maken, namelijk: 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Badkamerrenovatie

Waarom je jouw badkamerrenovatie door Brabant Bouwt moet laten uitvoeren

Een badkamerrenovatie of -verbouwing is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn wij er om jou hierbij te helpen. Het is dan ook logisch dat we deze kamer zo snel mogelijk moeten verbouwen, maar ook zo efficiënt mogelijk. Samen gaan we kijken naar jouw wensen en gaan we ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Het fijne aan ons is dat wij jou volledig ontzorgen. Zo hoef je bij de verbouwing van je badkamer helemaal nergens over na te denken.

Kijk ook naar onze andere renovatie mogelijkheden

keukenrenovatie

De keuken is één van de belangrijkste plekken in het huishouden. Is jouw keuken verouderd en aan vervanging toe? Wij bouwen complete keukens van A tot Z.

Toilet laten renoveren

TOILET RENOVATIE​

Ben je niet meer tevreden met je huidige toilet omdat deze is verouderd? Kies dan voor een renovatie van je toilet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
renovatie

Heb jij je droomwoning gevonden maar heeft deze een complete make-over nodig? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het renoveren of verbouwen van je badkamer. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Een verbouwing en een renovatie lijken veel op elkaar, maar het grootste verschil is dat je bij een badkamerrenovatie oude elementen van een woning vernieuwt. Je vervangt de tegels, het sanitair of het meubilair, zodat alles wat moderner oogt. Bij een verbouwing van de badkamer gaat het vaak over een compleet nieuwe badkamer of om bouwkundige wijzigingen, zoals het vergroten of verplaatsen van de badkamer of het plaatsen en weghalen van een draagmuur.

Het is bij Brabant Bouwt ook mogelijk om de badkamer gedeeltelijk te renoveren. Bijvoorbeeld door enkel de tegels te vervangen of alleen de douche op te knappen. Dit soort aanpassingen kunnen al voldoende zijn om jouw badkamer te moderniseren. Daarnaast ben je met een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie meestal goedkoper uit.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over badkamer verbouwing en renovaties. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons