fbpx

Huis Renovatie

Ben je net verhuisd, heb je een nieuwe woning gekocht of is de conditie van jouw bestaande huis slecht en aan een flinke make-over toe? Het renoveren van je woning is dan een goede optie. Bij ons kun je daarom ook terecht voor verbouwingen van verschillende ruimtes zoals de badkamer, keuken, huiskamer of zolder. Wil je je huis van top tot teen verbouwen, wij doen ook complete huisrenovaties. We hebben tenslotte als full-service bouwbedrijf, alle specialiteiten in huis die nodig zijn voor een complete verbouwing van je woning. Dus heb. jij een droomproject en zoek je 1 vaste partner voor de verbouwing? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan!

MOGELIJKHEDEN VAN EEN WONING RENOVATIE

Een renovatieproject van je woning kan bestaan uit veel verschillende soorten werkzaamheden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je gevel te renoveren, isolatie te vervangen of een renovatie van je keuken of badkamer. Bij het renoveren van je woning stijgt het wooncomfort en jouw huis zal hierdoor meer waarde krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in woningrenovatie en kunnen je helpen met ideeën en de uitvoering.

Op deze pagina (ga direct naar)

De voordelen van een renovatie

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwt?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Jouw huis laten renoveren? Neem contact op!

STARTEN MET HET RENOVEREN VAN JE HUIS​

Kies je voor ons als aannemer voor je renovatie, dan kies je voor een gedreven aannemersbedrijf met alle specialisaties onder één dak.  Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken en samen kijken we naar de mogelijkheden. Komen we tot een akkoord, dan gaan wij binnen 3 maanden aan de slag om jouw droomproject te realiseren. Wij werken op basis van een sluitende vrijblijvende offerte. Dat wil zeggen dat je altijd een offerte krijgt met een vaste prijs en een gespecificeerd kostenoverzicht. Wil jij jou huis laten renoveren? Maak dan snel een afspraak, of vraag een offerte aan.

keukenrenovatie

De keuken is één van de belangrijkste plekken in het huishouden. Is jouw keuken verouderd en aan vervanging toe? Wij bouwen complete keukens van A tot Z.

badkamer verbouwen

Een badkamer is een rustplaats voor velen. Het is daarom ook belangrijk dat deze aan al je verwachtingen voldoet. Wij kunnen dit voor je realiseren.

renovatie

Heb jij je droomwoning gevonden maar heeft deze een complete make-over nodig? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het renoveren van je woning. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

De gemiddelde kosten van een woning renovatie lopen zeer uiteen. De kosten voor het renoveren van je huis beginnen bij een paar duizend euro en kan oplopen tot een paar ton aan kosten. Dit is afhankelijk van wat je allemaal wil laten renoveren. Daarnaast moet je altijd rekening houden met kosten van de aannemer. Zij rekenen vaak een prijs per vierkante meter of per kubieke meter. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een overzichtelijk kostenspecificatie.

Zodra je jouw woning inpandig gaat verbouwen of renoveren heb je meestal geen vergunning nodig. Is je renovatie aan de buitenzijde van je woning, bijvoorbeeld renoveren van een kapel of gevel, dan is hier in veel gevallen wel een vergunning nodig. Wanneer je niet exact weet of en hoe je een vergunning moet aanvragen kunt je hiervoor altijd bij ons terecht. Wij hebben ervaring met aanvragen van vergunningen voor een verschillende soorten renovaties.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over huis renovaties. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons