fbpx

Offerte aanvragen?

Vloeren

Ben jij op zoek naar een vloerenspecialist die je volledig kan ontzorgen bij het slopen, leggen en afwerken van jouw vloer? Dan zijn wij een uitstekende optie. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z.  Van het slopen van je oude vloer tot het afwerken van de nieuwe vloer. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Soorten vloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren. Zo maken wij gebruik van betonvloeren als constructievloeren. Om de gewenste hoogte te bereiken brengen we een dekvloer aan. Tot slot maken we het af met een afwerkvloer. Kortom, wij realiseren je nieuwe vloer van A tot Z.

Overige diensten

Tijdens het leggen van een nieuwe vloer besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid. Zo gebruik wij uitsluitend het beste isolatiemateriaal. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming. Zo haal jij het beste rendement en dat zie je terug in je portemonnee. 

Waarom Brabant Bouwgroep?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons