fbpx

Bodemisolatie

De kruipruimte is een koude, tochtige en natte ruimte onder je huis. Vaak komt deze kou en tocht de woning via de vloer binnen. Dit verhoogt de stookkosten enorm! Daarom adviseren wij het aanbrengen van bodemisolatie. Hierdoor zal de vloer minder koud aanvoelen en geniet je meer van de warmte in je woning. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem direct contact op, wij adviseren je graag!

Waarom bodemisolatie?

Zodra isolatie van je benedenverdieping niet mogelijk is, biedt bodemisolatie in de kruipruimte een goede oplossing. Bij isoleren van de bodem brengen we isolatiemateriaal aan op de bodem van de kruipruimte. Dankzij bodemisolatie dringt koude lucht minder eenvoudig je woning binnen via de benedenvloer. Zo bespaar je op je energiekosten en genieten je van een hoger warmtecomfort. Daarnaast geniet je met bodemisolatie van meer voordelen. 

Bodem isoleren met Brabant Bouwt

Behoud de warmte in je woning en bespaar op stookkosten met bodemisolatie van Brabant Bouwt. Als je voor ons kiest, kies je voor een gedreven aannemer met jarenlange ervaring. Stuur ons een bericht of bel en krijg direct een gratis en vrijblijvende offerte.

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwt?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Voorwaarde voor het plaatsen van bodemisolatie

Voordat we bodemisolatie kunnen plaatsen moet je kruipruimte voldoen aan een aantal eisen. Ten eerste moet de kruipruimte een minimale hoogte hebben van 35 cm. Daarnaast moet de kruipruimte bereikbaar zijn via bijvoorbeeld een kruipluik of een gat in de muur. 

Hoe wordt bodemisolatie aangebracht?

Bij bodemisolatie brengen we HR++ isolatieparels aan op de bodem van de kruipruimte. Meestal vullen we de volledige kruipruimte op met isolatiemateriaal. Hierdoor ontstaat er een solide laag die ervoor zorgt dat kou moeilijker in je woning terecht komt. Met als resultaat dat je vloer warmer aanvoelt. Toch blijft er altijd een laagje tussen het isolatiemateriaal en de bovenliggende vloer, waardoor je last blijft houden van enig warmteverlies. Combineer bodemisolatie met vloerisolatie en warmteverlies via de vloer is verleden tijd. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons