fbpx

Afwerkvloer

Een afwerkvloer is de bovenste laag van je vloer waar de afwerking op komt te liggen. Egaliseren en isoleren zijn twee belangrijke taken van een afwerkvloer. Daarnaast voorkomt een goede afwerkvloer verzakking. Is jouw afwerkvloer toe aan renovatie of moet deze vervangen worden? Neem dan direct contact met ons op!

Een afwerkvloer van Brabant Bouwgroep

Een afwerkvloer is een onderdeel van de gehele vloer. Ben je van plan om een nieuwe vloer te laten leggen? En zoek je een specialist op het gebied van afwerkvloeren? Dan kunnen wij je helpen. Wij zijn Brabant Bouwgroep. De specialist op het gebied van vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van A tot Z en nemen graag het zware werk graag uit handen. 

We komen graag met je in contact om de situatie in te schatten. Vervolgens ontvang je van ons een uitgebreide offerte met een gespecificeerd kostenoverzicht.  Bij een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag om jouw droomproject te realiseren. 

De voordelen van een goede afwerkvloer:

Waarom jij moet kiezen voor Brabant Bouwgroep?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

Wat is een afwerkvloer?

De afwerkvloer is de bovenste laag van de vloer. Het bevat alles wat zich boven de constructievloer bevindt, inclusief de afwerking. Deze afwerklaag plaatsen we op de (zandcement)dekvloer. Voorbeelden van deze afwerking zijn onder andere laminaat, tegels of een pvc vloer. Hiermee is de afwerkvloer uiteindelijk de gebruiksvloer waar je op kunt lopen. Het leggen van de afwerkvloer is vaak onderdeel van de volledige vloerrenovatie.

Egaline vloer als afwerkvloer

Het is mogelijk om te kiezen voor egaline als afwerkvloer. Egaline wordt na het aanbrengen heel hard en hecht zich vast aan de ondergrond. Daarnaast zorgt egaline ervoor dat de ondergrond van de vloer volledig vlak en glad is, waardoor deze uitstekend kan worden afgewerkt met diverse dunne eindvloeren. Toch liever kiezen voor egaline als eindvloer? Ook dat is mogelijk.

Betonnen afwerkvloer
Afwerkvloer
Afwerkvloer zandcement

Welke afwerking kies je voor jouw vloer?

Er zijn verschillende manieren om je vloer af te werken. Welk materiaal we toepassen, is afhankelijk van jouw wensen en de soort constructievloer. Wil jij een betonvloer als afwerkvloer, dan plaatsen we dit direct op de constructievloer. Kies je voor bijvoorbeeld een PVC vloer, dan zit er een afwerklaag tussen. Hieronder hebben we een aantal soorten op een rij gezet:

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het aanbrengen van een afwerkvloer. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons