Op zoek naar een ervaren aannemer in Den Bosch?

Ben jij op zoek naar een geschikte aannemer in Den Bosch die jouw droomproject kan realiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen bouwprojecten van A tot Z in de regio Den Bosch. Bij ons kun je terecht voor grote verbouwingen, kleine verbouwingen tot aan complete huisrenovaties en particuliere nieuwbouw. 

Onze specialisaties

Snel starten met bouwen!

Kies je voor ons als jouw aannemer, dan kies je voor een gedreven aannemersbedrijf met alle specialisaties onder één dak. Door onze jarenlange ervaring in de bouw van regio Den Bosch hebben wij het voordeel van een zeer groot netwerk van vaste, goed opgeleide en gedreven onderaannemers die mee willen groeien met ons bedrijf. Dit is de reden dat je bij ons al binnen 3 maanden kan starten met je project.

Waarom Brabant Bouwgroep als jouw aannemer?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!

Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer. 

Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces. 

Een greep uit onze projecten

Den Dungen
Aanbouw & Opbouw
Previous
Next
Badkamer Rotterdam
Complete renovatie
Previous
Next
Dakkapel Den Bosch
Plaatsen dakkapel
Previous
Next
Villa Vlijmen
Complete Bouw
Previous
Next
Woonhuis Vleuten
Complete Bouw
Previous
Next

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je de keuze maakt voor een aannemer. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Een aannemer is iemand die de leiding heeft bij een bouwproject. Hij is diegene die verantwoordelijk is voor de realisatie en coördinatie van de bouwactiviteiten. 

Als aannemer zorgen wij ervoor dat we jouw wensen omzetten in een realistisch bouwproject. Hierbij waken we gebruik van een team met gedreven onderaannemers. Als aannemersbedrijf leveren wij kwaliteit tegen een scherpe prijs en begeleiden en adviseren je van aanvraag tot oplevering. Voor elk project verzorgen wij naar wens ook voor alle benodigde materialen.

Het is lastig om van te voren een exacte kostenoverzicht te geven voor het inhuren van een aannemer. Dit is afhankelijk van diverse factoren. De kosten zijn vooral afhankelijk van de omvang van je bouwproject. Ook de ervaring van de aannemers is van invloed op de kosten.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over het inhuren van een aannemer.