fbpx

Last van een daklekkage?

Wanneer uw dak te maken krijgt met lekkages of schade, veroorzaakt door storm, zware regen of zelfs kleine verstoppingen, kunt u rekenen op Brabant Bouwt. Wij bieden, in de regio Nijmegen, snelle en effectieve oplossingen voor al uw dakproblemen!

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan!

Op werkdagen binnen 24 uur reactie

Professionele Reparaties voor Alle Soorten Daken

Altijd een Vrijblijvende Offerte

Kom niet voor verrassingen te staan. Vraag direct een offerte aan.

Gespecialiseerd in Dakwerken

Ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in het vakgebied.

Snel schakelen:
binnen 24 uur reactie

Op werkdagen nemen we altijd binnen 24 uur contact met u op.

Uw specialist in het herstellen van Daklekkages

Lek identificeren

Bron van het Lek Identificeren

We lokaliseren snel de bron van het lek met geavanceerde technieken, waarbij we ons richten op plafonds, muren en verborgen ruimtes.

lekkage

Tijdelijke Maatregelen

Indien nodig, bieden we direct tijdelijke oplossingen, zoals het veilig afdekken van het lekgebied, om verdere schade te voorkomen.

Schadebeoordeling

We evalueren eventuele bijkomende schade om een compleet herstelplan te kunnen bieden voor het repareren van uw dak.

daklekkage repareren
Waarom kiezen voor Brabant Bouwt?

Een daklekkage kan frustrerend zijn, maar maak u geen zorgen, hulp is dichtbij. Wij staan klaar om uw lekkage snel en vakkundig te repareren. Bij lekkages is het cruciaal om onmiddellijk in te grijpen om verdere schade te voorkomen. Als uw dakdekker in de regio van Nijmegen zorgen wij voor een perfecte herstelling van uw dak.  

Van noodreparaties tot volledige dakrenovaties
dakpannen-renovatie-brabant-bouwt
Dakbedekking branden
Tim
28-11-2023 - Waalwijk
Lees verder
Wij hebben onze zolder laten isoleren. Snel en vakkundig uitgevoerd. Ook goed geholpen met het aanvragen van de subsidie. Bedankt Brabant Bouwt
Aad
28-11-2023 - Rosmalen
Lees verder
Wij hebben onze zolder laten isoleren. Snel en vakkundig uitgevoerd. Ook goed geholpen met het aanvragen van de subsidie. Bedankt Brabant Bouwt
Johan
26-11-2023 - Volkel
Lees verder
We hadden lekkage. Melding gedaan via de site en er wordt de volgende dag meteen gebeld. 2 dagen later toen het droog weer was meteen het lood van de schoorsteen vervangen. Geen lekkage meer. We zijn goed geholpen.
Mart
26-11-2023 - Wadenoijen
Lees verder
Lekkage aan de schoorsteen gemeld. Dezelfde dag een zeil over de schoorsteen geplaatst en 3 dagen later is de schoorsteen verwijderd en het dak netjes aangeheeld. Dank !
Bennie
26-11-2023 - Rosmalen
Lees verder
We zaten met een lekkage aan het pannendak. Na de storm kwam martie direct langs. Dezelfde dag was het dak waterdicht en een week later compleet vervangen. Ook meteen het platte dak preventief laten vervangen inclusief isolatie. Het kan niet beter als de service die wij hebben gehad. Toppers Jeroen, Co, Sophia en Roy.
Dinie
25-11-2023 - Den Bosch
Lees verder
Mijn lekkage heel snel verholpen. Lekkage aan mijn schoorsteen, contact gezocht binnen dezelfde week geholpen. Brabant Bouwt bedankt voor jullie snelle service wij zijn snel en zeer kundig geholpen.
Harrie
25-11-2023 - Oss
Lees verder
Lekkage aan mijn schoorsteen, contact gezocht binnen dezelfde week geholpen. Brabant Bouwt bedankt voor jullie snelle service wij zijn snel en zeer kundig geholpen.
Vorige
Volgende
Vraag direct een vrijblijvende dakinspectie aan!

Op werkdagen binnen 24 uur reactie

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons