fbpx

Offerte aanvragen?

Pannendak

Een goed pannendak op je huis is ontzettend belangrijk, het zorgt er namelijk voor dat je dak water- en windbestendig is. Wanneer je pannendak al wat ouder is, is het verstandig om deze te laten vervangen. Daarnaast wil je bij een lekkage het dak zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij Brabant Bouwt ben je hiervoor aan het juiste adres!

Pannendak vervangen

Je pannendak is al wat ouder en je bent op zoek naar een bouwbedrijf om deze te vervangen. Verstandig, want zo ben je eventuele problemen zoals een lekkage voor. Dakpannen gaan over het algemeen lang mee, zo staat voor betonnen dakpannen 30 tot 40 jaar en keramische dakpannen kunnen zelfs 50 tot 80 jaar blijven liggen. Vervangen doe je wanneer er dakpannen kapot zijn, ze zodanig vervuild zijn dat vervangen de enige optie is of wanneer je je huis een nieuwe uitstraling wil geven. 

Lekkage pannendak

Wanneer een of meerdere dakpannen kapot zijn krijg je last van lekkages. Het is belangrijk om deze meteen op te (laten) sporen en te repareren. Bij een kleine lekkage is het mogelijk genoeg om één of een aantal dakpannen te vervangen en zo de lekkage te repareren. Bij een grotere lekkage moet soms het hele pannendak vernieuwd worden. We raden aan dit door een vakspecialist te laten doen gezien het een klus is op grote hoogte en dus gevaarlijk kan zijn.

dakrenovatie pannendak

Het hele pannendak laten renoveren is een flinke klus maar je kunt er daarna, afhankelijk van je keuze voor dakpannen, weer minimaal 30 jaar tegenaan. Je kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van je dak te laten renoveren. Onze specialisten kunnen samen met jou bekijken wat de beste optie is en je hierin adviseren.

Waarom Brabant Bouwt?

Dankzij een groot netwerk van enthousiaste onderaannemers!
Inclusief gespecificeerd kostenoverzicht zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Van regel- en wetgeving tot aan ontwerp en uitvoer.
Wij houden van een heldere communicatie gedurende het het bouwproces.

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vervangen of repareren van je pannendak? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder! 

dakdekker pannendak

Bij Brabant Bouwt hebben we een aantal dakdekkers die samen met jou kunnen kijken wat het beste is voor jouw pannendak. Ze sporen eventuele lekkages op, maken een offerte en kunnen op korte termijn bij je aan de slag zodat jij snel een nieuw pannendak hebt. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Voordelen van dakpannen

kosten Pannendak vervangen

De kosten voor het laten leggen van een nieuw pannendak zijn afhankelijk van een aantal factoren:

Wil je exact weten hoeveel de kosten zijn in jouw situatie? Laat dan een offerte opstellen!

dakpannen-leggen-brabant-bouwt
dakpannen-renovatie-brabant-bouwt
dakpannen vervangen

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog extra vragen hebt over taatsdeuren. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Hoe lang je nieuwe pannendak meegaat is afhankelijk van wat voor soort dakpannen er op je dak liggen. Betonnen dakpannen gaan ongeveer 30 tot 40 jaar mee. Wanneer je kiest voor keramische dakpannen loopt dat op naar 50 tot wel 80 jaar. Je hebt dus lang plezier van je nieuwe pannendak.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een vrijblijvende offerte ontvangen of direct een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomproject! 

Bel ons